11/05/2008

ATHENS ALLEYCAT RACE: AFRICA!

Γνωρίζεις ότι ένας γιατρός ή δάσκαλος στην Αφρική περπατάει άπειρα χιλιόμετρα καθημερινά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του; Γνωρίζεις ότι με ένα μόνο ποδήλατο που κοστίζει σε εμάς 10  ευρώ μπορείς άρδην να αλλάξεις τη καθημερινότητά του; Είσαι λόκαλ? Έλα να συμμετάσχεις και να βοηθήσεις να αγοράσουμε μερικά ποδήλατα για κάποιους που τα χρειάζονται πολύ περισσότερο στην καθημερινότητά τους απ΄οσο τα χρειαζόμαστε εμείς. Έλα να αποδείξεις πόσο καλά ξέρεις την πόλη, πόσο γρήγορος είσαι, πόσο καλά μπαίνεις στις στροφές και πόσο καλά ξέρεις τις καβάντζες της Αθήνας στη αποθέωση της ποδηλατικής κουλτούρας της Αθήνας:

ATHENS ALLEYCAT RACE

Kυριακή 1 Ιουνίου 2008

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (17.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ)

ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σπόνσορες, ούτε νομικές διαδικασίες και άλλα τέτοια βαρετά... οι ποδηλάτες για τους ποδηλάτες.

 

ΚΟΝΣΕΠΤ

Σε αυτό το race όπως αναφέρθηκε παραπάνω θα συλλέξουμε κάποια χρήματα για ένα “σοβαρό” σκοπό. Επειδή δεν είναι δυνατόν να αγοράσουμε εμείς τα ποδήλατα και να τα στείλουμε στην Αφρική, θα συνεργαστούμε με την ΜΚΟ projectrwanda.org η οποία, μετά από εκτεταμένη έρευνα μας κέρδισε με την προθυμία της να “εκτελέσει” την αγορά και μεταφορά των ποδηλάτων. Όπως πάντα η κίνηση μας είναι συμβολική. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε μια ΜΚΟ ούτε σε κάποια χώρα. Παρ΄ολα αυτά θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι τα χρήματά σας θα φτάσουν στον προορισμό τους. Η projectrwanda.org απάντησε πρόθυμα στα e-mail μας, μας έστειλε υλικό και γενικά συνεργαστήκαμε μέχρι στιγμής ικανοποιητικά. Κλέψε λίγο από τον χρόνο σου για να δεις την δουλειά τους. Μέχρι και alleycat διοργανώνουν!

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Ελευθερίας - Άγαλμα Βενιζέλου, (στην κορυφή του λόφου μπροστά στα κτίρια του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων) 17.30 το απόγευμα.

 

Μόλις κάνεις την εγγραφή θα σου δοθεί το ακριβές δρομολόγιο μαζί με το registration (φόρμα συμμετοχής ελληνιστή). Αυτό περιλαμβάνει κάποια σημεία ελέγχου (check points) απο τα οποία θα πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε προκειμένου να τερματίσεις.  Σε κάθε checkpoint θα σε περιμένει ένας/μια λόκαλ από τον οποίο θα πάρεις την σφραγίδα.

Τερματίζεις αν έχεις συλλέξει όλα τα checkpoints. Η πορεία που θα επιλέξεις από το ένα check point στο επόμενο είναι δική σου επιλογή. Αρκεί μόνο να περάσεις από όλα τα σημεία.

Δρόμοι, πεζόδρομοι, σκάλες, λόφοι, αλάνες, πάρκα... οποιαδήποτε διαδρομή διαλέξεις είναι επιλογή σου.

Η ακριβής θέση των check points παραμένει κρυφή και θα ανακοινωθεί πριν την εκκίνηση.

 

ΕΠΑΘΛΟ

Race χωρίς αξιόλογο έπαθλο είναι μούφα:

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ 2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ «ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ» ΣΤΗ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ ΠΗΛΙΟΥ!

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει λάντς μπρέικ με σνακς, μεζέδες από την Ένωση Αφρικανικών Γυναικών. Υποστηρίξτε τους! Θα φέρουμε σακούλες ακόμα και για ανακύκλωση οπότε προετοιμαστείτε για μια καλή μαζευτική στο τέλος. λόκαλ attitude απαραίτητη: oύτε το παραμικρό σκουπίδι κάτω

Οι δρόμοι μας ανήκουν!



RECLAIM PUBLIC SPACE!

Disclaimer:Δεν προτρέπεται κανένας να παραβεί τον ΚΟΚ.

Κανένας άλλος δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός από τον ίδιο τον ποδηλάτη που συμμετέχει.

What Street Party?:

http://www.arxediamedia.blogspot.com/

--

λόκαλ

reclaim public space

www.localathens.blogspot.com

No comments:

Post a Comment