12/11/2009

WE CLEAN THE EARTH!

Και εκεί που νόμιζες ότι να μπομπάρεις λόφους με ένα άφρενο ποδήλατο είναι ράντικαλ κάποιοι γενειοφόροι άστεγοι σε στέλνουν σπίτι σου. Μια νέα γενιά απόκληρων μένοντας πιστή στα ιδεώδη των χόμπος (μπύρα- αλητεία- ντον γκιβ ε φακ) γεννά μια καινούργια αντι-κουλτούρα.
Συλλέγουν ανακυκλώσιμα υλικά από τα σπίτια των πλουσίων με ένα καρότσι , θέτοντας αυτό ως την μόνη πηγή εισοδήματος αλλά μόλις μαζέψουν αρκετά για μερικές μπύρες βουτάνε τους λόφους σπρώχνοντας τα καρότσια τους σε έναν αγώνα ταχύτητας με μόνο έπαθλο ένα χαμόγελο στο πρόσωπο τους.
Δείχνοντας απίστευτο skill στην οδήγηση καθώς πλησιάζουν τα 60-70 χλμ, μια ολόκληρη κουλτούρα δρόμου παρουσιάζεται έτσι όπως δεν θα γίνει ποτέ από τα μίντια του καθωσπρεπισμού
Στο Carts of Darkness οι θηριώδης δρόμοι των λόφων του Βόρειου Βανκούβερ και τα παρατημένα καρότσια των σούπερ-μάρκετ μεταμορφώνονται σε ποτάμια και βάρκες σε ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης για ένα γκρουπ από άστεγους που στην πραγματικότητα έχουν πολύ λίγες ευκαιρίες στην χαρά. Ίσως να προσελκύονται από τις χύμες, το αλκοόλ και τις μελανιές αλλά θα μείνουν ενωμένοι σε μια μοναδική αδελφοποιημένη συλλογικότητα για να προσπαθήσουν να βρει ο καθένας την προσωπική του κάθαρση.

Για το Carts of Darkness κάνε κλικ εδώ.

No comments:

Post a Comment