04/03/2010

HUMMER: ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!

Η καταναλωτική παραγωγή του αηδιαστικού υπερ-τζιπ Hummer της General Motors φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της. Τα καταστροφικά και άκρως αντιπαθητικά ανόητα οχήματα δεν θα παράγονται πια από την General Motors η οποία προσέλαβε την Citigroup για να προσπαθήσει να πουλήσει το brand. H GM αναφέρει την αγορά καυσίμων ως τον κύριο λόγο καταστροφής των πωλήσεων. Το Hummer κατασκευάστηκε αρχικά για στρατιωτική χρήση και μετά επεκτάθηκε προς την καταναλωτική παραγωγή μετά από αίτημα του Arnold Schwarzenegger to 1992 πριν γίνει κυβερνήτης της Καλιφόρνια και αρχίσει να φλερτάρει με την οικολογία (sic). Παρ΄ όλες τις προσπάθειες όμως της Citigroup ούτε καν οι Κινέζικες εταιρίες κατασκευής (Sichuan Tengzhong H.I.M) δεν ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν το brand, φέρνοντας την GM μπροστά στο αδιέξοδο. Φαίνεται τελικά ότι το τέλος έχει έρθει για τα Hummer σαλπίζοντας την αρχή της δύσης της εποχής των SUV εν γένει παγκοσμίως. Ο ανδρικός πληθυσμός που είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα ικανοποίησης των γυναικών τους στο παρελθόν και ανατρέξανε στο ηλίθιο τζιπ ως βοήθεια επιβεβαίωσης του ανδρισμού τους θα πρέπει δυστυχώς να ανοίξει τα penis enlargement spam mail που καταλήγουν στο trash box τους στο μέλλον.

5 comments:

  1. Αχά! Αχά! Αχά! Τη χαρά ήταν τούτη σήμερα!

    ReplyDelete
  2. EPITEELOYOYOYOYSSS!!!
    ....to mono oti emeis stin mauri peloponnisso. tha xoume arketa apo dayta, logw afiksis ksepesmenwn leftadwv apo tin kai kala neooikologa California state stin @$%%g...h pota messinias...(ekei pou paizoun golf kai anti gia mpastounia exoun zwntana flamingos!!!)

    sxetiko blog:
    http://chameleontas09.blogspot.com/2009/10/blog-post_21.html

    sxetiki me pota performamce:
    http://www.youtube.com/watch?v=qELPouQTI4c

    ReplyDelete
  3. kala pame akoma arxi einai

    ReplyDelete
  4. ECOWEEK 2010 ECOLOGY + COMMUNITY + ARCHITECTURE International Conference and Interdisciplinary Workshops for Architects, Athens 13-20 March
    http://www.ecoweek.gr

    http://www.ecoweek.netfirms.com/ecoweek.gr/ecoweek2010/index.html

    ReplyDelete